Ons Gebouw 14    ons gebouw

‘Ons Gebouw’ is een gezellig en ruime zaal voor feesten en partijen tot aan bijeenkomsten en workshops. De zaal is ingericht met modern en goed zittend meubulair bestaande uit 10 lage tafels met stoelen eromheen. Deze kunnen in elke gewenste opstelling gezet worden. Daarnaast is er een bar met een aantal hoge barkrukken.

Contact:

Locatie: Grote Kattendijk 23a7695 TR Bruchterveld

Website: www.onsgebouwebbenbroek.nl 

Voor het aanvragen van beschikbaarheid van de zaal kunt u bellen met telefoonnummer 0523-232415.

Indien u gebruik maakt van de zaal zal het dienstdoend vrijwilligerskoppel contact met u opnemen en met u bespreken wat uw wensen zijn.

Telefoonnummer van Ons Gebouw is 06-24338317 (voorheen 0523-232287)

Geschiedenis

Verenigingsgebouw ‘Ons Gebouw’ in Ebbenbroek  is ooit begonnen in een houten loods met de naam ‘de Looze’.  In 1983 is er een nieuw onderkomen gebouwd. In november 2013 is het 30 jaar geleden dat ‘Ons Gebouw’ officieel werd geopend.

Algemene informatie

Het bestuur is verantwoordelijk voor alle bestuurstaken en 3 vrijwilligerskoppels dragen, om de beurt,  een week zorg voor het beheer.

De vaste gebruikers van  ‘Ons Gebouw’ zijn de Vrouwen van Nu, afd. Ebbenbroek, de volksdansgroep en de kaart-sjoelclub.  Deze kaart-sjoelclub is van oktober t/m eind maart en kan nog best enkele leden gebruiken. In de zomermaanden is de Jeu de boule club actief, vanaf ongeveer de maand mei.

Natuurlijk is ‘Ons Gebouw’ uitermate geschikt voor het geven van een feestje. Een mooi klein zaaltje, waar veel aandacht wordt besteed aan een sfeervolle inrichting. Niet alleen de inrichting is belangrijk bij ‘Ons Gebouw’, de persoonlijke wens van onze klant staat voorop.

Kinderen kunnen zich vermaken met spelletjes zoals sjoelen of tafelvoetbal. En eventueel een potje tafeltennissen.

Daarnaast organiseert het bestuur diverse activiteiten. Onder anderen de bingo, die jaarlijks wordt gehouden. De opbrengst van deze bingo, waarin altijd veel leuke prijzen zijn te winnen voor jong en oud, komt ten goede aan de kas van  ‘Ons Gebouw’ en daarmee dus de toekomst van dit verenigingsgebouw.