Locatie:

Wijkstraat 4, 7695 TJ,  Bruchterveld

Contact:

Telefoon: 0523-231210
Website: www.cbsdewiekslag.nl
Email: [email protected]
Contactpersoon: Jan Bakker

Algemene informatie:

Zoekt u een kleinschalige kinderopvang waar uw kind persoonlijke aandacht krijgt en veel leuke dingen kan doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

WiekWijs biedt kinderopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), en buitenschoolse opvang (4-13 jaar) aan in Bruchterveld. Dit wordt vormgegeven in Basisschool de Wiekslag.

​Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie en zelf de sfeer proeven?
​Kom dan gerust een keer langs.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de leidsters op tel nr. 0523-231210 of via ons e-mailadres: [email protected]


Geschiedenis:

Hoe peuterspeelzaal peuteropvang werd.

Peuterspeelzaal “De Flierefluiter” Bruchterveld en omstreken, is de officiële naam voor de peuterspeelzaal sinds de oprichting op 4 oktober 1988. De peuterspeelzaal is gestart in de Heujmansbelt. Al snel werd de ruimte te klein en zijn ze in het schooljaar 1992-1993 verhuisd naar het gebouw van ijsbaanvereniging “De schieve schaatse” aan de Holtropstraat. In januari 2013 is de peuterspeelzaal een stichting geworden binnen de basisschool “De Wiekslag”. Vanaf die tijd heet het officieel peuteropvang i.p.v peuterspeelzaal. Bij het oprichten van een nieuwe stichting hoort een nieuwe naam. De nieuwe peuteropvang heeft de naam “WiekWijs” gekregen. Vanaf september 2013 zijn we gevestigd in het schoolgebouw. “WiekWijs” biedt naast de peuteropvang ook kinderopvang en buitenschoolse opvang aan. “WiekWijs” is alle dagen van de week geopend. De peuteropvang vindt plaats op de dinsdagmorgen en de donderdagmorgen. De andere dagen en dagdelen bieden wij kinderopvang en bso aan. Bij genoeg animo zijn wij de bouwvak en de kerstvakantie ook open.