€ 50 voor het plaatselijk belang én zelf ook nog eens € 25 verdienen? Meld je dan aan via Plaatselijk belang Bruchterveld.

Juist nu in deze tijd als veel mensen thuiswerken en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar.

Daarom is wat de werkgroep leefbaarheid en promotie Bruchterveld/Ebbenbroekbetreft straks ook Bruchterveld, klaar voor de toekomst! Dat kan als 35% van de inwoners van Bruchterveld voor 21 April ‘JA’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk. Een mooie aanwinst voor Bruchterveld, laten we met zijn allen zorgen dat we dat gaan behalen! Zonder 35% deelname gaat de schop niet in grond en krijgt Bruchterveld geen glasvezel.

Gratis aansluiting

De glasvezelaansluiting is helemaal gratis als u zich voor 21 april aanmeld. Het enige dat je betaalt zijn de abonnementskosten. Dit betekent over het algemeen dat je niet duurder uit bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel hebt. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus! Bekijk het exclusieve welkomstaanbod via gavoorglasvezel.nl.

Samen gaan voor een mooi bedrag voor ons dorp en glasvezel

Met deze actie van DELTA en Caiway kun je € 50,- voor het plaatselijk belang en € 25,- voor jezelf verdienen. De opbrengsten voor het plaatselijk belang zullen worden besteed aan de aankleding van het MFA met mooie bloembakken. Hoe werkt het?  Heel simpel! Schrijf je in voor een glasvezelabonnement van Caiway via http://aklam.io/5YCQ11 of DELTA via http://aklam.io/uxjXg6 . Doen! Laten we samen gaan voor ons dorp en glasvezel.  

We zouden het waarderen als u dit bericht zou willen delen. Bedankt.