Beheerscommissie mfa Bruchterveld

In verband met ziekte van de huidige interieurverzorgster zoeken we

een man of vrouw

die, voorlopig, op tijdelijke basis de werkzaamheden over wil nemen voor

het schoonmaken van cbs de Wiekslag en kinderopvang WiekWijs.

De werkzaamheden zijn dagelijks en in principe na 16.00 uur en mogen ook in de avonduren. In totaal gaat het om 13,5 uur per week.

We zoeken iemand die:

  • zich niet met de Franse slag van het werk afmaakt,
  • oog heeft voor een nette omgeving,
  • een goede verstandhouding op kan bouwen met het team en de kinderen,
  • niet bang is om een keer extra te komen bij een openbare activiteit,
  • kennis heeft van de materialen die gebruikt worden

en

  • ervaring heeft in het schoonmaken bij particulieren en/of bedrijven.

In eerste instantie zoeken we, gezien de plaats die school, opvang en dorpshuis, in het maatschappelijke leven van Bruchterveld en Ebbenbroek innemen, een inwoner van één van deze dorpen.

Er is enigszins haast bij het opvullen van deze vacature. Vooralsnog hebben we het schoonmaken t/m 26 februari geregeld. De nieuwe collega kan dan per 1 maart starten. Op dit moment is het niet duidelijk hoe het ziekteproces bij de collega gaat verlopen en is ook niet te zeggen hoe lang de vervanging gaat duren. Wellicht is er in de toekomst nog een mogelijkheid tot uitbreiding van uren.

Mocht u nog meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met dhr. J. Bakker, directeur. Telefonisch bereikbaar via 06-46615305.

Wilt u uw beknopte brief met CV, uiterlijk donderdag 25 februari 18.00 uur, sturen naar [email protected]. Een eventueel gesprek vindt dan plaats op 26 februari (zoveel mogelijk overdag).